ETIOPIA

Etiopia este locul de naștere al cafelei. Cafelele regale din această țară merită o astfel de moștenire și se ridică așteptărilor. Cafeaua etiopiană este una dintre cele mai neobișnuite, oferind o gamă de arome de la vinuri până la fructe și note florale. Timp de sute de ani, Etiopia a oferit unele dintre cele mai lăudate boabe de cafea premium. În general, cafelele etiopiene sunt foarte cunoscute pentru complexitate și aciditate lor, dar și pentru notele sălbatice. Etiopia este cel mai mare producător de cafea din Africa. Cafeaua reprezintă o mare parte din economia țării – peste 28% din exporturile anuale din Etiopia sunt de cafea. Amestecul complex de specii și soiuri care sunt native din Etiopia le oferă acestor cafele arome unice. Majoritatea cafelelor din Etiopia sunt cultivate fără utilizarea substanțelor chimice agricole în cele mai bune condiți: sub umbra și interplantate cu alte culturi. Harrars și Yirgacheffes sunt în special ceea ce etiopienii numesc „cafele de grădină”, cultivate pe mici parcele de către săteni folosind metode complet tradiționale.    

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active